© MyOradea
De astăzi la ora 14:00 pot fi cumpărate bilete pentru meciul de fotbal între FC Bihor și FCSB, care va avea loc miercuri, 27 septembrie, la stadionul Iuliu Bodola din Oradea.
Stadionul Iuliu Bodola 21 septembrie 2023 13:17

Începând de azi, 21 septembrie, de la ora 14, vor fi disponibile biletele pentru meciul de cupă cu FCSB, programat pentru data de 27 septembrie, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, cu începere de la ora 21.

Prețul unui bilet de intrare la acest meci va fi de 50 de lei, indiferent de locul din stadion.

Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe site-ul oficial al clubului, www.fcbihor.ro, cât și cu numerar, direct de la stadion, începând de mâine, joi, 21 septembrie, de la ora 14.

Din cauza interesului ridicat pentru acest meci, nu se vor putea oferi gratuități la biletele pentru copii, deoarece se anticipează că toate locurile vor fi ocupate.

Având în vedere interesul semnificativ pentru meciul cu FCSB din Cupa României, FC Bihor face o precizare importantă: fiecare cumpărător, indiferent de modalitatea de achiziționare (online sau numerar), nu va putea achiziționa mai mult de 5 bilete pentru acest joc!

FC Bihor a anunțat că a stabilit un nou record în fotbalul românesc pentru acest sezon competițional. Până aseară, când s-a încheiat vânzarea abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, clubul a reușit să vândă impresionanta cifră de 6.863 de abonamente. Acest succes depășește orice alt club din țară în acest an competițional.

Președintele clubului, George Tătar, a subliniat importanța acestui succes:

Faptul că suntem numărul 1 în România este o mândrie pentru noi. Am depășit Rapidul, care se afla pe primul loc. Chiar dacă abonamentele lor au fost mai scumpe, trebuie să avem în vedere că ei evoluează în prima ligă, în timp ce noi suntem în Liga a III-a. Acest lucru subliniază și mai mult realizarea noastră.

George Tătar

Tătar a ținut să le mulțumească suporterilor și fanilor clubului, precum și tuturor iubitorilor de fotbal care și-au achiziționat abonamente pentru meciurile din acest sezon. De asemenea, el a încurajat participarea la meciurile din campionat, subliniind că sprijinul lor este crucial pentru performanța echipei.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri