© ECHO
Concert de hip hop în incinta sălii de sport Antonio Alexe din Oradea. Vino să-i asculți pe Paraziții, Bazooka, Macanache și într-un after-party pe DJ Lexi.
Arena Antonio Alexe 30 martie 2024 21:00 - 2:00 Cu plată

Oradea se pregătește să fie gazda celui mai mare eveniment de hip hop al anului, programat pentru seara de sâmbătă, 30 martie 2024, întinzându-se până în primele ore ale zilei de duminică, 31 martie. Concertul va avea loc în cadrul Sălii Sporturilor Antonio Alexe și îi va aduce pe scenă pe celebrii Paraziții, alături de Macanache și Bazooka, promițând o experiență de neuitat pentru fanii genului.

Evenimentul va începe de la ora 21:00 și se va încheia la 02:00, cu porțile deschizându-se încă de la ora 18:00 pentru acomodarea vizitatorilor. După concert, participanții sunt invitați să rămână pentru un after party care va respecta aceeași tematică muzicală, cu Dj Lexi la pupitru.

Pentru cei interesați să participe, organizatorii anunță că biletul are un preț de 150 RON în perioada de presale și pot fi achiziționate exclusiv online. De asemenea, se atrage atenția că minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult, în caz contrar accesul în sala de concert le va fi refuzat. Organizatorii își exprimă entuziasmul și așteaptă cu drag fanii muzicii hip hop să se alăture acestui eveniment major.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri