Fundația Comunitară Oradea organizează un concurs în care un participant poate câștiga prin extragere aleatorie două bilete VIP la evenimentul din decembrie Gala Comunității Bihorene.
14 noiembrie 2023 12:11

🎖️

Fundația Comunitară Oradea organizează în 13 decembrie evenimentul numit Gala Comunității Bihorene, în care sunt celebrați și răsplătiți cu admirație și respect oamenii, echipele și organizațiile din Oradea care au contribuit semnificativ la comunitatea aceasta.

👀

Cu această ocazie, au fost afișate o serie de panouri publicitare prin orașul Oradea, în diverse locuri, evidențiind diversele categorii ale premiilor evenimentului. Poți nominaliza și tu aici.

🎁

Astăzi, 14 noiembrie, a fost anunțat concursul pe Facebook. Se pun în joc două bilete de tip VIP, care vor fi acordate unui participant prin alegere aleatorie, folosind unealta online Random.org.

Pentru a fi înscris în listele de participanți trebuie ca utilizatorul să găsească unul din panourile care promovează evenimentul, să-i facă o poză și să o posteze într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe Facebook.

Concursul se desfășoară până pe 1 decembrie. Evenimentul are loc în 13 decembrie.


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri