© Rotaract
4.000 de rățuște de cauciuc se vor lansa pe Crișul Repede, de la Podul Intelectualilor. Eveniment caritabil organizat de cluburile Rotaract pentru instalarea unor stații de apă potabilă în centrul Oradiei.
Podul Intelectualilor 1 iunie 2024 15:00 - 16:00 Intrare liberă

🐥

Pe 1 iunie, Crișul Repede din Oradea va fi scena unei curse neobișnuite: 4.000 de rățuște din cauciuc vor fi lansate simultan în apă. Evenimentul, denumit „Cursa de rățuște”, este organizat de Rotaract Club Oradea cu scop caritabil.

❤️

Participanții la cursă pot „adopta” o rățușcă prin donații. Fiecare rățușcă va fi numerotată, iar primele 50 care ajung la linia de sosire vor aduce premii celor care le-au adoptat. Fondurile strânse vor fi folosite pentru instalarea de stații de apă potabilă în zonele centrale ale orașului, îmbunătățind astfel sănătatea publică și reducând impactul asupra mediului.

🚰

„Prin acest proiect, ne dorim să sporim confortul și accesibilitatea apei potabile pentru orădeni și turiști. Hidratarea este esențială, așa că, datorită donațiilor, vom putea instala stații de apă potabilă în puncte cheie ale orașului”, au declarat organizatorii.

🏁

Rotaract Club Oradea, parte a Rotary International, organizează anual acest eveniment în mai multe orașe din țară, având ca scop strângerea de fonduri pentru diverse cauze umanitare.

Participă și tu

Poți dona pentru cauză suma de 20 de lei pentru care vei fi înscris în cursă cu o rățușcă, „adoptând-o”. Dacă rățușca ta ajunge între primele 50, vei primi și un mic premiu.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri