© FOTO: Oradea donează o pâine
Oferă și tu o pâine celor nevoiași din Oradea. Joi, 28 martie, între orele 15:00 și 17:00. În 4 locații: Piața Rogerius, Piața Decebal, Oradea Plaza și Bisericuța din Nufărul.
Oradea Plaza 28 martie 2024 15:00 - 17:00 Intrare liberă

❤️

Comunitatea orădeană este invitată să se alăture inițiativei locale „Oradea donează o pâine” joi, în data de 28 martie 2024, între orele 15:00 și 17:00. Această mișcare, care nu este asociată cu vreo organizație non-guvernamentală, grup religios sau partid politic, își propune să aducă împreună cetățenii orașului Oradea într-un efort de a ajuta persoanele aflate în nevoie prin donarea de pâine.

🥖

Locuitorii pot contribui prin aducerea de pâine la punctele de distribuție stabilite. Cei în nevoie pot beneficia de pâine tot în aceste puncte, indiferent de condiția socială, etnicitate, religie sau vârstă.

Punctele de distribuție sunt amplasate în locuri cunoscute din oraș, în următoarele 4 locații:

  • Piața Rogerius
  • Piața Decebal
  • Oradea Plaza
  • Bisericuță (Nufărul)

Organizatorii proiectului încurajează orădenii să participe atât prin donații, cât și ca voluntari, subliniind că orice formă de ajutor este binevenită. Proiectul aspiră să devină un eveniment lunar pentru a sprijini un număr cât mai mare de persoane, familii, copii, azile de bătrâni, centre pentru copii și persoane cu nevoi speciale.

🤲

Pentru mai multe informații sau pentru a se implica, comunitatea este îndemnată să contacteze organizatorii prin e-mail, pagina de Facebook, sau telefonic. Inițiatorii proiectului exprimă recunoștință anticipată pentru generozitatea și implicarea locuitorilor, cu speranța de a transforma ziua de 28 martie într-una memorabilă prin acte de bunătate și compasiune.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri