© NEST Oradea
Figurine de dinozauri animatronici în mărime naturală la NEST Oradea pe Borșului. Deschis toată ziua între 10:00 și 22:00, din 25 ianuarie până în 3 martie. În parcarea complexului comercial.
NEST Oradea 25 ianuarie - 3 martie 2024 10:00 - 22:00

🦖

O impresionantă expoziție de dinozauri animatronici în mărime naturală, inclusiv celebrul T-Rex, a captivat imaginația a peste 10 milioane de vizitatori până în prezent. Această experiență uimitoare nu se oprește la dinozaurii staționari, ci oferă și o zonă interactivă palpitantă pentru public. Cu opțiuni care includ animale din Epoca de Gheață, dragoni și chiar un schelet uriaș, expoziția a devenit un fenomen global.

📍

Intră și tu în parcul care te transpune în era Jurasic. În perioada 25 ianuarie și 3 martie 2024, în parcarea complexului comercial NEST Oradea, de pe Calea Borșului 2C. Așadar, expoziția va fi disponibilă pentru 38 de zile. Se poate vizita de mai multe ori!

© MyOradea (iul. 2024)

🗺️

Cu turnee desfășurate în diverse colțuri ale lumii, printre care se numără America de Sud, Olanda, Italia, Ungaria, Cipru, Grecia, Singapore și Thailanda, expoziția a strâns un număr remarcabil de 10 milioane de vizitatori. Aceasta se remarcă prin cifre impresionante de participare, cu un interval de aproximativ 50.000 până la 120.000 de vizitatori pe cursă, ținând cont de durata medie a cursei, care depășește 2 luni, în funcție de oraș și condiții.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri