© Robotics Championship
Oradea găzduiește Campionatul de Robotică 2024 între 9 și 11 mai la Arena Antonio Alexe. Vor participa peste 550 de participanți internaționali. Evenimentul gratuit promite un weekend de inovație și tehnologie.
Arena Antonio Alexe 9-11 mai 2024 10:00 - 22:00 Intrare liberă

🤖

Oradea va fi centrul atenției în lumea tehnologiei în weekendul dintre 9 și 11 mai 2024, când Arena Antonio Alexe (sau Sala Sporturilor Antonio Alexe) va găzdui cea de-a 12-a ediție a Campionatului de Robotică 2024.

🦾

Această competiție internațională va aduce împreună peste 550 de participanți din diferite colțuri ale lumii, transformând orașul într-un hub al inovației și tehnologiei. Intrarea la eveniment este gratuită, oferind o oportunitate unică publicului larg să fie martor la ultimele progrese în robotică.

🏟️

Pre-înregistrările pentru eveniment sunt acum deschise, invitând entuziaștii de toate vârstele să se alăture. Organizat de Asociația de Inginerie Integrată și Management Industrial în colaborare cu Visit Oradea, Primăria Municipiului Oradea și Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică, campionatul promite să fie un weekend plin de energie și inovație.

Vezi mai jos reportajul video Bihoreanul de la Robotics Championship din 2023, care a avut loc tot în Oradea la ERA Shopping Park.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri