© MyOradea
În 27 septembrie, la ora 21:00, într-o atmosferă nocturnă, echipa FC Bihor Oradea va da piept cu prestigioasa FCSB, într-un meci incendiar ce va avea loc la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".
Stadionul Iuliu Bodola 27 septembrie 2023 21:00 - 23:00 Cu plată

Federația Română de Fotbal a dezvăluit programul primei etape din faza grupelor Cupei României, ediția 2023-2024.

Astfel, pe data de 27 septembrie, la ora 21:00, într-o atmosferă nocturnă, echipa FC Bihor Oradea va da piept cu prestigioasa FCSB, într-un meci incendiar ce va avea loc la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”. Aceasta reprezintă o oportunitate inedită pentru formația noastră, dar și pentru susținătorii fideli, care vor fi martorii unui spectacol fotbalistic sub luminile reflectoarelor, pe terenul de acasă al lui FC Bihor Oradea.

Clubul FC Bihor își exprimă recunoștința față de suporterii pasionați care și-au achiziționat abonamente pentru acest sezon și îi anunță cu entuziasm că în curând vor fi disponibile detalii privind comercializarea biletelor pentru acest meci exploziv împotriva echipei FCSB.

În ceea ce privește celelalte două partide ale etapei inaugurale din Grupa C a Cupei României, marți, pe 26 septembrie, de la ora 16:15, SCM Zalău va găzdui echipa Oțelul Galați, într-un duel așteptat cu sufletul la gură de fani. Mai târziu în aceeași zi, la ora 21:00, Dinamo va măsura forțele cu FC U Craiova, promițând un alt spectacol fotbalistic captivant.

Fanii fotbalului sunt cu sufletul la gură în așteptarea debutului acestei noi ediții a Cupei României, iar întâlnirea dintre FC Bihor Oradea și FCSB se anunță a fi un moment de neuitat în istoria fotbalului românesc.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri