© Oradea Tech Hub
Prima întâlnire #TechMeetup a anului la Oradea Tech Hub, în Cetatea Oradea. Evenimentul promite o seară de învățare și networking, cu focus pe AI și aplicabilitățile sale practice, avându-l ca vorbitor pe expertul Roland Szabó.
Cetatea Oradea 28 februarie 2024 18:00 - 20:00 Bilet gratuit

Prima întâlnire #TechMeetup a anului va avea loc la Cetatea Oradea, marcând un eveniment important pentru pasionații de tehnologie și inteligență artificială. Sub titlul „GenAI for Geeks”, întâlnirea promite o seară plină de descoperiri legate de modul în care inteligența artificială (A.I.) schimbă lumea tehnologiei.

Evenimentul, programat pentru 28 februarie, de la ora 18:00, se va desfășura la Oradea Tech Hub, situat în incinta Cetății Oradea: Corpul I, la etajul 1. Intrarea este liberă.

Agenda evenimentului este axată pe aplicabilitate, incluzând teme precum funcționarea ChatGPT, utilizarea GenAI pentru îmbunătățirea productivității programatorilor, și modalități prin care GenAI poate asista antreprenorii.

Printre vorbitori se numără Roland Szabó, un expert recunoscut în domeniul inteligenței artificiale, cu experiență la Google și în colaborare cu diverse startup-uri, pregătit să împărtășească din experiențele sale privind integrarea machine learning în afaceri, indiferent de dimensiunea acestora.

Organizatorii invită toți entuziaștii de tehnologie și AI să se înregistreze și să participe la această seară de networking și învățare, oferind o oportunitate unică de a vedea inteligența artificială în acțiune și de a întâlni persoane cu pasiuni similare.


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri