© Noaptea Cercetătorilor Europeni
Vino în lumea științei și a cercetării! Evenimentul oferă experiențe interactive, trăsnite, ateliere de lucru, activități educative, concursuri cu premii și multe surprize.
Sala Polivalentă a Universității 29 septembrie 2023 17:00 - 22:00 Intrare liberă

Evenimentul „Noaptea Cercetătorilor Europeni”, ediția din 2023 în Oradea, va avea loc la Sala Polivalenta a Universității, în ziua de vineri, 29 septembrie, de la ora 17:00 până la ora 22:00.

Dacă ai o minte curioasă și “DE CE?” este întrebarea ta preferată, atunci nu trebuie să ratezi NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI, evenimentul unde pasionații de știință își dau întâlnire!

Noaptea Cercetătorilor Europeni

Noaptea Cercetatorilor Europeni este un eveniment finanțat de Comisia Europeană, prin acțiunile Marie Sklodowska-Curie, după cum spune posterul oficial.

Vezi mai multe video-uri legate de evenimentele din România pe pagina oficială, click aici.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în anul 2005, fiind o inițiativă a Comisiei Europene. Acesta are loc în orașe multiple din România, precum București, Timișoara, Constanța, Arad, Ploiești, Suceava, și altele.

Deasemenea, nu se petrece doar în România. Alte 25 țări mai găzduiesc acest eveniment anual, în total aproximativ 400 de orașe din Europa. În fiecare an evenimentul strânge aproximativ 1,5 milioane de vizitatori.

Intrarea este liberă și sunt invitate persoane de orice vârstă.


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri