© Aquapark Nymphaea
Te mai poți bucura de partea exterioară a aquapark-ului Nymphaea doar săptămâna asta, până duminică inclusiv (1 octombrie). Pentru că de următoarea zi, va rămâne disponibilă doar partea interioară, cu limită de 1.000 persoane.
Aquapark Nymphaea 26 septembrie 2023 7:46

A fost anunțat de către administrația Aquapark Nymphaea că partea exterioară a acestuia se va închide începând de luni, 1 octombrie. Aici te poți bucura de cele mai faine topogane, bazinul cu valuri, bazinul mare cu lazy river, zona de copii. Interiorul are o capacitate de 1.000 persoane.

De luni, partea exterioară va fi inaccesibilă, din cauza răcirii vremii. Însă vei putea ieși la aer prin bazinul cu apă termală care leagă interiorul de exterior. Interiorul aquapark-ului oferă și el o serie de topogane, saune, bazine mari, masaj, zonă de copii.

Pe lângă Aquapark Nymphaea, și Ștrandul Ioșia urmează să treacă la programul de iarnă. Începând de marți, 3 octombrie, Ștrandul Ioșia va putea fi vizitat în zilele marți-duminică de la ora 8:00 până la ora 17:00.

Aquapark Nymphaea păstrează același program ca înainte, poate fi vizitat în fiecare zi de la ora 10:00 până la ora 22:00. Pentru ambele, casieria se închide cu o oră înainte, astfel încât nu se poate intra în niciunul cu mai puțin de o oră înainte de închidere.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri