© Visit Oradea
Oradea se pregătește pentru spectaculoasa petrecere de Anul Nou 2024. Revelionul organizat de Visit Oradea va avea loc în Piața Unirii, începând de la ora 22:00 până la ora 1:00 în noul an.
Piața Unirii 31 decembrie 2023 22:00 - 1:00 Intrare liberă

💁‍♂️ Ce trebuie să știi

  • Revelion oficial organizat de Visit Oradea și Primăria Oradea
  • În seara de revelion, de la 22:00 până la 1:00 următoarea zi
  • Se va ține un live DJ Set cu DJ Evga
  • Va fi un spectacol de artificii impresionant
© MyOradea

🎉

Pe măsură ce se lasă cortina peste anul curent, Oradea este plină de entuziasm pentru iminenta Petrecere de Anul Nou 2024, promițând o noapte plină de divertisment și începuturi pline de bucurie. Programat pentru seara de Revelion, evenimentul își propune să întâmpine noul an cu speranțe reînnoite și atmosferă festivă.

🪩

Situată în inima orașului, sărbătoarea va începe la ora 22:00 în Piața Unirii, un loc de întâlnire popular cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă. Evenimentul din acest an include un set live de DJ susținut de renumitul DJ Evga, cunoscut pentru muzica sa electrizantă și capacitatea de a captiva audiențele. Punctul culminant al nopții promite să fie un spectacol impresionant de focuri de artificii, menit să ilumineze cerul Oradiei cu o explozie de culori și forme, simbolizând aspirațiile și speranțele orașului pentru anul 2024.

🤝

Organizată de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea, Petrecerea de Anul Nou 2024 este mai mult decât o simplă celebrare; este un testament al angajamentului orașului de a aduce comunitatea împreună în momente de bucurie și festivitate. Rezidenții și vizitatorii sunt invitați cu căldură să se alăture festivităților, asigurând un început memorabil pentru noul an.

🎊

Pe măsură ce crește anticipația, se așteaptă ca evenimentul să atragă o mulțime mare, dornică să își ia rămas bun de la anul vechi și să întâmpine noul an cu brațele deschise. Această petrecere stă ca un far de speranță și pozitivitate, stabilind tonul pentru un an prosper și împlinit.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri