Vino la ediția de Crăciun a Târgului cu sârg! Produse alimentare tradiționale și articole handmade de la producători locali. La Cetatea Oradea în Corpul F.
Cetatea Oradea 18 decembrie 2023 12:00 - 20:00 Intrare liberă

💁‍♂️ Ce trebuie să știi

  • Este un târg de sărbători cu produse alimentare tradiționale și handmade
  • Se ține la Cetatea Oradea, în Corpul F
  • Luni, 18 decembrie, de la 12:00 la 20:00
  • Se va ține un atelier culinar susținut de elevii Colegiului „Traian Vuia”
  • Organizat de Rotary Club Oradea, Visit Oradea și Primăria Oradea

* Vezi harta Cetății Oradea ca să găsești ușor Corpul F.

Sărbătoriți spiritul sărbătorilor alături de noi, bucurați-vă de fiecare detaliu și găsiți cadoul perfect în mijlocul acestui univers de frumusețe și creativitate.

Organizatorii
© Târg cu sârg

🤝

„Târg cu Sârg – Ediție specială de sărbători” se va desfășura în Cetatea Oradea, sala de evenimente (Corp F), pe 18 decembrie, între orele 12:00 și 20:00. Acest eveniment este organizat de Rotary Club Oradea Insignis, în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Oradea, beneficiind de sprijinul ROMCOM. Scopul târgului este să celebreze bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, oferind o experiență autentică de sărbătoare.

🛍️

Ediția specială a târgului pune accent pe produsele locale, reunind producători de mezeluri, brânzeturi, miere, siropuri și gemuri, vinuri locale și bere artizanală. Pentru prima dată, pe lângă delicatesele culinare, târgul va include și o varietate de produse handmade, contribuind astfel la diversitatea experienței.

🥐

Un punct de atracție va fi ATELIERUL DE BUNĂTĂȚURI, susținut de elevii Colegiului tehnic „Traian Vuia”, specializarea Alimentație publică și turism, sub îndrumarea profesorilor lor. Aceștia vor pregăti delicii precum pogăgi și cornulețe pentru vizitatori.

🧸

Pe lângă oportunitatea de a cumpăra produse de calitate, evenimentul își propune să ofere experiențe autentice și să consolideze legăturile cu comunitatea creativă locală. Vizitatorii vor avea ocazia să achiziționeze decorațiuni diverse, jucării handmade și multe alte produse, care sunt menite să aducă acasă nu doar frumusețe, ci și emoții și amintiri speciale.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri