Târg de producători locali "Târg cu sârg" de la 16:00 și atelier de făcut tăiței de casă de la ora 18:00. Joi, 16 noiembrie, la Cetatea Oradea în Corpul F. Vino și tu!
Cetatea Oradea 16 noiembrie 2023 16:00 - 20:00 Intrare liberă

🍇

Joi, 16 noiembrie, în Cetatea Oradea, se va desfășura „Târgul cu sârg”, un eveniment mega cool unde peste 20 de producători locali din Bihor vor arăta ce pot, aducându-și la standuri de toate, de la mezeluri la brânzeturi, legume, fructe, miere, gemuri, siropuri, plus vinuri și bere. În plus, producătorii se mândresc că ingredientele lor sunt locale, din Bihor sau România, așa că te așteaptă niște gusturi autentice de acasă.

🍯

Organizatorii, adică Clubul Rotary Insignis și Adrian Felea, au pus accent pe educația consumatorilor și producătorilor. Vrei să știi ce înseamnă un produs de calitate? Aici afli! Plus că vorbim și de sustenabilitate și susținerea economiei locale. Fain, nu?

🥚

Și dacă te gândești că e doar un târg obișnuit, think again! Pe lângă standuri, o să ai parte de workshopuri, discuții despre producția sustenabilă, marketing, management și chiar un atelier de făcut tăiţei de casă. Da, ai citit bine. Înveți să faci tăiţei de la zero, de la aluat până la uscare. Adrian Felea zice că e o artă, și chiar așa e!

🙋‍♂️

Plus, evenimentul e gratuit și se întâmplă între 16:00 și 20:00, iar atelierul de tăiţei începe la 18:00. Așa că dă o fugă pe acolo, descoperă produse tari, învață chestii noi și susține producătorii locali. Sună bine, nu?

„Târgul cu sârg” e pus la cale de cei de la Clubul Rotary Insignis Oradea, alături de partenerii Visit Oradea, Primăria Oradea și Romcom. Echipele acestea aduc distracția și vibe-urile bune în oraș!

Târg cu Sârg (ediția 6) © InfoOradea

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri