© MyOradea (iul. 2023)
Târg de legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, produse naturiste și altele. Doar de la producători locali, majoritatea din județul Bihor. În fiecare miercuri, joi și sâmbătă. Vezi în care locații din Oradea.
Piața Unirii 11 martie 2024

🇷🇴

Din 9 martie, orașul Oradea găzduiește prima ediție din 2024 a Târgului Produselor Bihorene, un eveniment săptămânal dedicat producătorilor locali din Bihor, în Piața Unirii.

👩🏻‍🌾

La acest târg se găsesc produse de calitate din tot județul Bihor: legume din Borș și Biharia, fructe din Diosig, Săcueni, Roșia și din dealurile Oradiei, produse din carne din Beiuș, brânzeturi din Cubulcut, miere din Șișterea, Diosig și zona Podgoria, etc.

⛲️

Anul acesta, pentru prima oară se va ține târgul și în nou-deschisa Piațeta Cazaban din cartierul Ioșia, lângă Casa de Cultură a Tineretului și Biserica Sfântul Duh Mângâietorul.

1. Miercurea în Piațeta Nufărul

În fiecare miercuri, târgul se ține în Piațeta Nufărul, de lângă McDonald’s, între orele 14:00 și 18:00. Acest târg va începe să aibă loc săptămânal din 20 martie 2024.

2. Joia în Piațeta Cazaban

În fiecare joi, târgul se va ține în Piațeta Cazaban (cea mai nouă locație), din cartierul Ioșia, între orele 14:00 și 18:00. Acest târg va începe să aibă loc săptămânal din 28 martie 2024.

3. Sâmbăta în Piața Unirii

În fiecare sâmbătă, târgul se ține în Piața Unirii din Oradea, din centrul orașului, între orele 9:00 și 14:00. Acest târg a început să aibă loc săptămânal din 20 martie 2024.

Infografic

Vezi mai jos imaginea grafică realizată de MyOradea pentru a oferi o cale vizual-atrăgătoare și clară a programului săptămânal al Târgului Produselor Bihorene din Oradea.

Această inițiativă este rezultatul colaborării între Consiliul Județean Bihor, Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, Primăria Municipiului Oradea, Asociația Pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, și Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, având ca scop promovarea producătorilor locali și a produselor bihorene.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri