© Street Delivery Oradea
Colecție de cărți salvate pusă în vânzare contra unei donații minime de 5 lei per carte. Accesorii handmade de vânzare. Târg organizat de Asociația "Salvatorii de cărți" din Oradea.
Evreilor Deportaţi 55 23-24 martie 2024 Intrare liberă

📚

Asociația „Salvatorii de cărți”, inițiată de doi locuitori ai orașului Oradea pasionați de lectură și reciclare, organizează un eveniment deosebit pentru iubitorii de cărți. Târgul „Salvează cartea”, care își propune să readucă la viață volume aruncate, va avea loc în zilele de 23 și 24 martie la sediul organizației, situat pe strada Evreilor Deportați 55 în Oradea.

🤲

La târg, participanții vor avea ocazia să exploreze și să achiziționeze mii de cărți din diverse domenii, în limbi precum română, maghiară și engleză, oferite în schimbul unor donații simbolice. Donația minimă pentru un volum este de 5 lei, iar cei care aleg să contribuie cu 50 de lei vor putea pleca acasă cu o cutie plină de 15-20 de cărți selectate conform preferințelor personale.

© Asociația Salvatorii De Cărți

🔖

Pe lângă cărți, vizitatorii vor avea oportunitatea de a achiziționa accesorii handmade, cum ar fi semne de carte, coliere și magneți inspirați de personaje din povești clasice. Toate fondurile strânse în timpul târgului vor fi direcționate către Asociația Salvatorii de Cărți, sprijinindu-le misiunea continuă de salvare și stocare a cărților care altfel ar fi fost pierdute. Această inițiativă nu numai că promovează reciclarea și lectura, dar oferă și o a doua șansă cărților de a fi descoperite și prețuite.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri