Nu uita că de vineri până duminică, în acest weekend, urmează Festifall, festivalul zilelor orașului Oradea. Din 13 până în 15 octombrie vei avea un program plin de activități pentru orădeni. Evenimentele se vor desfășură în Piața Unirii, Piața Ferdinand, pietonala Libertății, pietonala Vasile Alecsandri, precum și alte locuri pentru activități mai mici.

În fiecare din cele trei zile de Festifall, organizatorii au pregătit câte un spectacol incredibil și care iese în evidență pentru a încheia ziua. Toate se vor petrece în Piața Unirii seara târziu.

🦋 Vineri, 13 octombrie

La ora 21:30 va fi un spectacol de balet aerian realizat de trupa Sylphes, imediat după concertul Loredanei. Aceștia fac show acrobatic la înălțime de 30 metri. Este o echipă de 15 persoane din Spania. Se promite o experiență incredibilă la acest spectacol.

Vinerea acesta va fi evenimentul de închidere. Dar poți vedea același spectacol și sâmbăta, tot de la 21:30.

🚁 Sâmbătă, 14 octombrie

După spectacolul de balet aerian, sâmbăta la ora 22:30 începe showul de drone. Acesta va prezenta istoria orașului Oradea într-o manieră inovativă și neobișnuită. Pregătește-te să privești în sus cu uimire. Va fi un spectacol pe cinste!

🎆 Duminică, 15 octombrie

În ziua finală Festifall, de la ora 22:00 va începe spectacolul de artificii. Cu acest eveniment se va sărbători încheierea întregului festival al zilelor orașului Oradea, frumos numit Festifall. În aceeași seară, de la ora 20:00 va concerta Richard Clayderman urmat mai apoi de trupa Nouvelle Vague de la 21:00. Iar de la ora 22:00 se va face liniște pentru că urmează bubuiala!

Nu rata acest festival. Vino în zilele în care poți. Alege activitățile care te atrag cel mai mult. Sunt destule pentru toate interesele și vârstele. Bucură-te împreună cu ceilalți orădeni. Sărbătorim orașul nostru Oradea!


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri