În Cetatea Oradea, la Parfumeria Liberté, vino la un workshop deosebit. Durează 2 ore, în 3 intervaluri diferite, începând de la 12:00. Înscrie-te folosind formularul.
Cetatea Oradea 20 ianuarie 2024 12:00 - 20:00 Cu plată

Suntem încântați să vă anunțăm că organizăm un Workshop de Turnare a Lumânărilor din Ceară de Soia într-un cadru deosebit, chiar în Cetatea Oradea, la Parfumeria Liberté din Piața Emanuil Gojdu nr. 41.

Organizatorii

🕯️

Oradea, 20 ianuarie 2024 – Cetatea Oradea găzduiește un workshop unic de creare a lumânărilor, oferind participanților o experiență plină de creativitate și miresme încântătoare. Evenimentul se va desfășura pe 20 ianuarie, în Piața Emanuil Gojdu nr. 41, în trei intervale orare:

  • 12:00 – 14:00
  • 15:00 – 17:00
  • 18:00 – 20:00

Fiecare sesiune va dura 2 ore și va costa 120 lei de persoană.

Participanții vor avea oportunitatea de a învăța cum să toarne o lumânare de 250 ml din ceară de soia sau două lumânări de 100 ml fiecare. Această activitate practică va fi supravegheată de un specialist experimentat, care va oferi toate materialele necesare și ghidajul de specialitate. La finalul workshop-ului, participanții își vor putea lua acasă lumânările create, bucurându-se de atmosfera plăcută pe care acestea o vor aduce.

Pentru a participa, doritorii trebuie să se înscrie completând un formular online și să aleagă intervalul orar preferat. Numărul de locuri este limitat la 8 persoane pentru fiecare sesiune, astfel încât fiecare participant să beneficieze de atenție individuală.

© Parfumeria Liberté

Organizatorii evenimentului așteaptă cu nerăbdare să întâmpine participanți dornici să își exprime creativitatea și să trăiască o experiență de neuitat, învățând arta de a crea lumânări parfumate.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri