© Sofiaman (apr. 2023)
Sofiaman, magazinul românesc de pijamale și vestimentaţie pentru casă, și-a deschis prima locație din Oradea. Magazinul se află pe strada pietonală Calea Republicii la numărul 6.
Republicii 6 29 noiembrie 2023 19:47

Avem casă și în Oradea! Dacă ești în Oradea sau prin împrejurimi, vino să ne vizitezi!

Sofiaman

📸 Galerie FOTO

Vezi mai jos câteva imagini realizate de Sofiaman de la deschiderea magazinului din Oradea, care a avut loc în 18 noiembrie 2023.

🌙

Sofiaman Impex, com­panie care comercia­lizează pijamale premium și alte tipuri de vestimentaţie pentru casă, a deschis un magazin nou în orașul Oradea în 18 noiembrie 2023. Poți găsi noul magazin pe strada pietonală Calea Republicii la numărul 6 (intersecția cu strada Episcop Roman Ciorogariu).

🇷🇴

Un brand românesc de îmbrăcăminte, compania cunoscută ca Sofiaman a fost fondată în 1996 de către antreprenorii Mihai și Teodora Mihăileasa în Bacău. Și-a început activitatea producând pulovere. De-a lungul anilor, Sofiaman și-a diversificat oferta, orientându-se acum spre producția de pijamale, compleuri, halate și cămăși de noapte.

👨‍👩‍👧‍👦

Aceste colecții sunt destinate atât adulților, cât și copiilor, incluzând de asemenea lenjerie intimă și articole pentru bebeluși. Această evoluție marchează o schimbare semnificativă în direcția de dezvoltare a companiei.

💵

Ziarul Financiar discuta în 2018 despre costurile francizării unui astfel de magazin, aducând la cunoștință următoarele detalii: „Franciza Sofiaman poate fi obţinută în schimbul sumei de 1.000 de euro. Investiţia iniţială într-un magazin Sofiaman este de 12.500 de euro. Francizatul plăteşte apoi o contribuţie lunară la bugetul de marketing de 100 de euro şi o redevenţă de 300 de euro.”

Broșură deschidere © MyOradea

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri