© FOTO: Bihoreanul
Prezentare în special pentru copii. Laborator de siguranță rutieră, legitimații pentru copii, jocuri și concursuri. Activitățile zilnice ale Poliției și dotările tehnologice. Vineri de la 10:00, în curtea Cetății Oradea.
Cetatea Oradea 22 martie 2024 10:00 - 13:00 Intrare liberă

👮

Vineri, 22 martie 2024, între orele 10:00 și 13:00, Cetatea Oradea va găzdui un eveniment deosebit destinat publicului larg pentru a marca Ziua Poliției Române. Evenimentul va include prezentări impresionante din partea Serviciului pentru Acțiuni Speciale, demonstrații ale echipelor canine, utilizarea dronelor și o privire în laboratoarele criminalistice și de siguranță rutieră.

🚦

Poliția Bihor a pregătit o serie de activități interactive și educative, inclusiv ateliere de lucru unde polițiștii își vor explica activitățile cotidiene și echipamentele folosite. Copiii vor avea ocazia să se simtă „Polițiști pentru o zi”, participând la jocuri și concursuri ce vizează prevenirea criminalității. Vor fi expuse și echipamentele specifice poliției rutiere, inclusiv motociclete, autoturisme de serviciu și diverse instrumente tehnice.

🚓

Vizitatorii vor putea interacționa direct cu polițiștii criminaliști și să afle mai multe despre metodele de colectare a dovezilor. Totodată, curtea Cetății va găzdui o expoziție de armament și tehnică de poliție, iar materiale informative și educative vor fi distribuite publicului.

🦮

Evenimentul va oferi, de asemenea, demonstrații de dresaj canine și interacțiuni cu câinii de serviciu și instructorii lor, evidențiind importanța acestora în cadrul forțelor de poliție. Ziua Poliției Române, sărbătorită pe 25 martie, reprezintă o ocazie de a recunoaște și celebra contribuția polițiștilor la siguranța și binele comunității.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri