Vino să ne bucurăm împreună cu Alexandra Ungureanu de magia sărbătorilor de iarnă. Concert la Târgul de Crăciun din Oradea 2023 în Piața Unirii.
Piața Unirii 2 decembrie 2023 20:00 - 21:00 Intrare liberă

🎄 Concert la Târgul de Crăciun Oradea

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, de la ora 20:00 pentru o oră, în Piața Unirii va concerta cunoscuta artistă Alexandra Ungureanu în cadrul Târgului de Crăciun Oradea 2023.

Vino să asculți piesele artistei populare, precum și colinde și muzică specială pentru sărbătorile de Crăciun. Pregătește-te pentru o experiență muzicală frumoasă între decorațiunile frumoase de Crăciun din Piața Unirii.

🎤 Despre Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este o cântăreață română cunoscută pentru vocea sa expresivă și abilitatea de a aborda diverse genuri muzicale. De-a lungul carierei, Alexandra a colaborat cu numeroși artiști și producători, contribuind la crearea unor piese memorabile în peisajul muzical românesc.

Talentul său vocal, alături de prezența scenică carismatică, a făcut-o o figură apreciată atât pe scena națională, cât și în rândul publicului internațional. Alexandra Ungureanu continuă să impresioneze prin pasiunea și dedicarea față de arta sa, fiind un exemplu de urmat pentru tinerii artiști.

© Târgul De Crăciun Oradea

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri