Sărbătorește bucuria Crăciunului prin colinde autentice. O serie de 18 concerte organizate de tineri în toată România. Orădenii sunt invitați la Filarmonica de Stat în 13 decembrie de la ora 19:00.
Filarmonica 13 decembrie 2023 19:00 Intrare liberă

Între 4 și 20 decembrie 2023, asociații de tineri din toată România vor organiza o serie de concerte de colinde tradiționale. Orădenii sunt invitați la Filarmonica de Stat miercuri de la ora 19:00, în data 13 decembrie. Vino să experimentezi bucuria și emoția pe care colindele tradiționale le pot aduce.

Haideți să sărbătorim împreună bucuria Crăciunului prin intermediul acestor comori muzicale care izvorăsc din cea mai adâncă simțire a neamului nostru, care au traversat generații și care continuă să ne inspire și astăzi.

Organizatorii

🧑‍🎓

Pregătește-te să simți spiritul autentic al sărbătorilor, pentru că te așteaptă un eveniment special: Concertele Anuale de Colinde Tradiționale „Veselește-te, domn Bunu’!”. Inițiativa aparține asociațiilor studențești din țară, care își propun să îți aducă mai aproape tradițiile străbune, direct din inima satului românesc. Inspirându-se de la Ansamblul Icoane, vor urca pe scenă pentru a-ți încânta auzul cu cele mai frumoase colinde.

🎄

Știi ce se spune, nu? Că prin colind ne trezim neamul! Și bine zis e, pentru că avem un tezaur incredibil de colinde, poate cel mai bogat din lume. Echipa noastră e atât de pasionată de colindat, încât uneori parcă auzim vocea lui Dumnezeu în aceste cântece tradiționale.

🎶

Și ce-i mai bun? Intrarea e liberă! Da, ai auzit bine: gratis, atâta timp cât mai sunt locuri disponibile. Dar fii rapid, căci locurile se ocupă pe principiul „primul venit, primul servit”. Alătură-te nouă și hai să adunăm împreună bucuriile premergătoare Crăciunului!

Așadar, te așteaptă o seară autentică, tradițională, bogată și extrem de veselă. Nu rata șansa de a fi parte din această experiență unică!

Vezi concertul din 2022


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri