© amicus.ro
Cros caritabil organizat în Oradea la Parcul Brătianu, în ajutorul victimelor de violență domestică. Se pot alege distanțe și trasee diferite, inclusiv un traseu scurt pentru copii. Organizat de AMiCUS în mai multe orașe din România.
Parcul Brătianu 10 martie 2024 11:00 - 13:00 Cu plată

⏱️ Program

Evenimentul are loc duminică, 10 martie 2024, în Parcul Ion C. Brătianu din Oradea, între orele 11:00 și 13:00. Programul se va desfășura în următoarele etape:

 • 10:00 – 10:45 ridicare pachet ales sau înscrieri
 • 10:30 deschidere oficială
 • 10:45 încălzire copii
 • 11:00 start probă copii (500m)
 • 11:20 încălzire adulți
 • 11:30 start probă adulți (2.5km, 5km, 7+km)

Hai pe data de 10 martie la crosul caritabil „Alerg pentru mama” să umplem inimile de speranță și bucurie celor care au nevoie, mai exact celor care se confruntă cu violența domestică.

AMiCUS

Oradea găzduiește Crosul Caritabil pentru a sprijini victimele abuzului domestic.

Duminică, 10 martie 2024, Parcul Ion C. Brătianu din Oradea va deveni scena unui eveniment caritabil, intitulat „Alerg Pentru Mama”. Organizat de Asociația Studențească Amicus Oradea, acest cros are ca scop principal susținerea mamei și a copiilor care au fost victime ale abuzului domestic.

Crosul de la Cluj-Napoca © Alerg Pentru Mama

Evenimentul, programat să se desfășoare între orele 11:00 și 13:00, invită participanții să se alăture cauzei pentru a oferi un nou început mamelor și copiilor afectați de violența în familie. Prin intermediul acestui cros, organizatorii doresc să promoveze un stil de viață sănătos și să contribuie la reintegrarea socială a victimelor violenței domestice, sensibilizând totodată comunitatea cu privire la această problemă gravă.

Casa Adra va beneficia direct de pe urma fondurilor strânse în cadrul acestui eveniment, oferind astfel un refugiu sigur pentru cei în nevoie. Organizatorii îndeamnă pe toți cei care își iubesc mamele și doresc să contribuie la un viitor mai bun pentru victimele abuzului domestic să se înscrie și să participe la acest cros caritabil.

Pentru mai multe informații și înscrieri, interesanții sunt invitați să viziteze paginile de Facebook și Instagram „Alerg pentru mama” sau site-ul oficial amicus.ro/apm. Acest eveniment reprezintă nu doar o provocare sportivă, ci și o ocazie de a uni forțele pentru o cauză care poate schimba vieți.

Variante de probe

Participanții pot alege să alerge pe distanțe variate, adaptate pentru toate vârstele și nivelurile de pregătire:

 • 500 m (copii între 4-12 ani)
 • 2.5 km
 • 5 km
 • 10 km

Donații

Donațiile se pot face prin platforma EuPlatesc sau prin transfer bancar, cu mențiunea „cros”, în contul Adra România, deschis la BCR:

 • RO76 RNCB 0074 0292 1540 0044
  (cont în LEI)

Promovează în story

Pe site-ul oficial poți găsi aceste variante de imagini descărcabile care pot fi folosite pentru a promova evenimentul în story pe Instagram, Facebook și alte platforme sociale.

© amicus.ro

Contact

Pentru mai multe informații legate de acest eveniment caritabil, reprezentatul organizatorilor pentru Oradea este Adisia Hrihorișan, care poate fi contactată telefonic la numărul 0770 114 882.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri