© FOTO: AGERPRES / marin marian
Vineri are loc inaugurarea noului drum express de 19 km. Acesta leagă Centura Oradea cu Autostrada A3 (Transilvania). Vor fi prezenți Ciolacu, Ciucă, Grindeanu, Bolojan și Birta.
Centura Oradea 22 martie 2024 13:30 - 15:00

🗓️ Program

  • 12:50 – 13:50
    Ajung la Oradea cu elicopterul Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Sorin Grindeanu și Lucian Bode
  • 14:00 – 14:40
    Conferință de presă cu cei patru menționați, alături de Ilie Bolojan, Florin Birta și Aurel Mohan

🏛️

Premierul Marcel Ciolacu și o serie de demnitari de top, inclusiv fostul prim-ministru Nicolae Ciucă și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, împreună cu fostul ministru Lucian Bode, vor participa la un eveniment important la Oradea vineri.

🛣️

Aceștia vor inaugura un nou segment de drum ce leagă Centura Oradea de Autostrada A3 (Transilvania). Deschiderea efectivă pentru trafic este programată săptămâna următoare.

🚁

Grupul de oficiali va ajunge la Oradea cu elicopterul, în jurul orelor 12:50 – 13:50 și se va deplasa spre locația unde începe noua șosea, pentru a ține o conferință de presă. La eveniment vor mai participa președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și actualul primar al Oradiei, Florin Birta.

🚙

Noul drum, de 19 kilometri lungime, include atât segmente de drum expres, cât și de drum național, și promite să ușureze considerabil traficul în și din Oradea. Proiectul a fost inițiat de primăria Oradea în colaborare cu CNAIR și este văzut ca un pas important pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din zonă.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri