© ERA Shopping Park
Copiii sunt invitați la o întâlnire cu Moș Nicolae. Vor primi cadouri dulci. Marți, 5 decembrie, sub cupola din ERA Shopping Park.
ERA Shopping Park 5 decembrie 2023 17:00 - 20:00 Intrare liberă

🎅🏻

Pe data de 5 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, ERA Park Oradea organizează un eveniment special pentru copii, ocazionat de sărbătorirea lui Moș Nicolae. Evenimentul va fi o oportunitate pentru copiii de toate vârstele să se bucure de o seară plină de activități distractive și educative.

🤪

Activitățile planificate includ jocuri interactiv, dansuri și cântece, menite să aducă bucurie și să stimuleze creativitatea copiilor. Un grup cunoscut sub numele de „Prietenii Veseliei” va fi prezent pentru a asigura o atmosferă plăcută și energică. În plus, copiii vor avea ocazia să se bucure de picturi pe față și baloane modelate, activități care vor adăuga culoare și veselie serii.

🎁

Un punct de atracție al serii va fi prezența Moșului Nicolae, care va împărți cadouri celor mici. Se preconizează distribuirea a până la 300 de cadouri, iar fiecare copil prezent va avea șansa să primească un dar și să facă o fotografie cu Moș Nicolae.

👨‍👩‍👧‍👦

Accesul la acest eveniment este gratuit, ERA Park Oradea încurajându-i pe părinți și pe copii să participe și să se bucure împreună de magia sărbătorilor. Acest eveniment promite să fie o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți, combinând distracția cu spiritul sărbătorilor de iarnă.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri