Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă la evenimentul Magic! Paula Seling te așteaptă cu un spectacol special, cu colinde, cântece de Crăciun și melodii îndrăgite.
Filarmonica 16 decembrie 2023 20:00

🎫 Bilete

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online iaBilet.ro. Prețurile încep de la 100 lei (deja epuizate) până la 150 lei.

🎄

O oprire binevenită în agitația pregătirilor, un concert de colinde aducând fericire, liniște și bucurie. Paula Seling te așteaptă cu un spectacol special, cu colinde, cântece de Crăciun și melodii îndrăgite. Este o oportunitate de a te relaxa și reîncărca după un an solicitant, într-o atmosferă de vis plină de emoție, pozitivitate și ritm. Alătură-te reveriei festive la „Magic”!

Evenimetul se va petrece la Filarmonica de Stat Oradea. Sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 20:00. Citește mai jos regulile de participare.

© Paula Seling

A sosit momentul mult așteptat: aveți, mai jos, orașele turneului nostru – „Magic”, ce se va desfășura atât în tara cât și în străinătate.

Paula Seling

🚫 Regulament de participare

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 5 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 5 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.

Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri