Seară muzicală de excepție pentru susținerea copiilor bolnavi. Împreună cu Leonardo Quadrini, Paula Seling, Placido Domingo junior, Fabio Andreotti și Piero Mazzocchetti.
Casa de Cultură a Sindicatelor 26 noiembrie 2023 20:00 Cu plată

🎫 Bilete

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online BLT.ro, cu prețuri de la 100 lei până la 200 lei.

🎶

Asociația Italiani în Bihor organizează un concert caritabil de mare anvergură, programat pentru data de 26 noiembrie, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Evenimentul va cuprinde o serie de performanțe muzicale remarcabile, incluzând prezența maestrului Leonardo Quadrini și a unor artiști de talie internațională, printre care se numără Paula Seling, Placido Domingo junior, Fabio Andreotti și Piero Mazzocchetti.

🎤

Spectacolul va beneficia de acompaniamentul de excepție al Corului Facultății de Artă din Oradea, dirijat de Carmen Rus, și al Orchestrei Filarmonicii de Stat Oradea. Evenimentul va fi prezentat de cunoscuta personalitate media, Mihaela Tatu.

❤️‍🩹

Scopul principal al acestei seri este strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor români care suferă de afecțiuni grave și necesită tratamente medicale costisitoare. Fondurile colectate vor fi direcționate către spitalul Burlo Garofo din Trieste și alte instituții medicale din Italia, oferind astfel o șansă la viață mai bună pentru acești copii.

✉️

Organizatorii evenimentului își exprimă speranța că publicul va răspunde cu entuziasm invitației și va participa în număr mare la acest concert caritabil, pentru a susține această cauză nobilă.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri