În 2 pași simpli activezi 15 minute de parcare gratuită o dată pe zi în Oradea. Acest beneficiu include și zona 0 (marcaj roșu). Găsește instrucțiuni clare în ghidul MyOradea pentru un proces cât mai ușor.
8 ianuarie 2024

💬 1. Înregistrează-te prin SMS (o singură dată)

Trimite un mesaj la 1210 cu textul ca în exemplul următor „OR CONT BH01ABC”, unde trebuie să înlocuiești „BH01ABC” cu numărul tău de înmatriculare. Numărul tău de telefon va fi asociat cu numărul de înmatriculare al mașinii. Vei primi un mesaj de confirmare.

Apasă pe butonul de mai jos pentru a deschide un mesaj nou pe telefonul tău cu numărul de tirmitere și textul necesar deja introdus. Înainte să trimiți, nu uita să introduci numărul tău de înmatriculare.

🤙 2. Sună la 0359 710 139 pentru activare

Odată ce suni, după un beep se va închide automat apelul și vei primi un mesaj de confirmare. Acesta conține ora exactă de la care se calculează cele 15 minute.

Salvează numărul în contacte și folosește-l ori de câte ori ai nevoie. Sau intră pe pagina aceasta și apasă butonul de mai jos pentru apel rapid cu numărul deja introdus.

⚠️ Condiții pentru gratuitate:

  • Poți folosi o singură dată pe zi gratuitatea de parcare pentru 15 minute.
  • Dacă suni a doua oară în aceeași zi, nu vei primi un mesaj de informare pentru că serviciul deja a fost utilizat pentru ziua în curs. Parcarea nu este gratuită.
  • Gratuitatea este valabilă numai pentru parcările de stradă.
  • Este valabilă pentru toate cele 3 zone de parcare: marcaj roșu (zona 0), marcaj galben (zona 1) și marcaj alb (zona 2).
  • Fără mesaj de confirmare, parcarea nu este gratuită. Fii sigur că ai urmat pașii în mod corect.

Infografic

Vezi mai jos infograficul MyOradea pentru o explicație vizuală. Distribuie și prietenilor tăi!

Ghid infografic © MyOradea

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri