Vino să ne bucurăm împreună cu Ștefan Hrușcă de magia sărbătorilor de iarnă. Concert de colinde la Târgul de Crăciun din Oradea 2023 în Piața Unirii.
Piața Unirii 10 decembrie 2023 21:00 - 22:00 Intrare liberă

🎄 În cadrul Târgului de Crăciun Oradea

Mult iubitul Ștefan Hrușcă va susține un concert de colinde în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun de anul acesta. Duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 21:00 pentru o oră.

Primăria Oradea organizează un minunat târg și anul acesta. Fii sigur că participi la toate evenimentele din cadrul acestuia. Vezi mai multe evenimente și noutăți despre Crăciunul la Oradea aici.

Împreună cu solistul Ștefan Hrușcă care cântă și la chitară, la claviaturi îl va însoți Radu Rotaru, iar pentru percuție va fi acompaniat de Mario Florescu.

🎶 Scoală, gazdă, din pătuț

Ștefan Hrușcă a mai concertat în Oradea de multe ori, inclusiv la Târgul de Crăciun. Vezi mai jos una din colindele mult iubite ale acestuia cântată în Piața Unirii din Oradea în 2020.

🎤 Despre Ștefan Hrușcă

Ștefan Hrușcă este un cunoscut interpret de muzică folk și colinde din România. Născut la 8 decembrie 1957, în satul Ieud, județul Maramureș, Hrușcă a devenit faimos pentru interpretările sale sensibile și emoționante, care aduc în prim-plan tradițiile și spiritul autentic românesc.

El a avut o contribuție importantă în promovarea muzicii folk în România, începând cariera sa muzicală în anii ’80. De-a lungul timpului, Ștefan Hrușcă a devenit sinonim cu sărbătorile de iarnă prin colindele sale, care sunt transmise de la o generație la alta, devenind o parte integrală a tradiției de Crăciun din România.

Cu o voce distinctă și profundă, Hrușcă reușește să creeze o atmosferă caldă și nostalgică, conectând ascultătorii cu rădăcinile și valorile culturale românești.

© Târgul De Crăciun Oradea

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri