În cadrul Târgului de Crăciun din Oradea și campania Orașul Faptelor Bune organizată de Radio ZU, 27 de artiși de top vor urca pe scena din Piața Unirii. Intrarea este liberă.
Piața Unirii 13 decembrie 2023 12:59

#OrașulFaptelorBune2023

În cadrul emisiunii de dimineață de la Zu, Mihai Morar a anunțat detalii exclusive despre artiștii care vor performa în Piața Unirii, într-o serie de concerte speciale, programate între 16 și 22 decembrie.

👩‍🎤

Orașul Faptelor Bune, cu o impresionantă selecție de 27 de artiști renumiți, promite să fie un carnaval al veseliei. „Acest final de an va marca un nou început pentru mulți, deoarece generozitatea transformă vieți. Fiind parte din Orașul Faptelor Bune, te așteaptă o experiență miraculoasă,” declară organizatorii.

Printre artiștii invitați se numără Smiley, Loredana, The Motans, Andra, Guess Who, Andia, Alina Eremia, Spike, Mira, Irina Rimes, Andrei Bănuță, Alexia, Nicole Cherry, Cabron, Lora, Raluka, Juno, The Urs, AMI, Adi Istrate, Holly Molly, Misha Miller, Raresh, Zodier, DJ Project, Jo și Marios Fresh.

📻

Programul detaliat al concertelor va fi dezvăluit treptat începând de vineri, cu o zi înainte, pe canalele Radio Zu. Pe 16 decembrie, de la ora 14:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu vor deschide evenimentul, un moment așteptat de mulți pentru șansa de a-și întâlni DJ-ii preferați și de a face poze cu ei.

Orașul Faptelor Bune va fi transmis live non-stop pe frecvențele Radio ZU, online pe https://radiozu.ro/live și pe canalul YouTube Radio ZU. Cele mai interesante momente vor fi postate pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

🎄

Aceasta este a patra ediție a evenimentului Orașul Faptelor Bune, organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea. Partenerii Târgului de Crăciun Oradea includ Duval Furniture, Selgros Cash & Carry, Auto Bara Oradea.

© Radio ZU

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri