© Târgul de Crăciun (2022)
Se aprind instalațiile luminoase la ora 18:00 pentru mult așteptatul târg de crăciun din Oradea. Împreună cu primarul, orădenii vor da startul celui mai frumos târg de crăciun din România.
Piața Unirii 30 noiembrie 2023 18:00 Intrare liberă

Inaugurarea Festivităților de Iarnă în Oradea

Joi, 30 noiembrie, orașul Oradea va fi iluminat în culorile specifice sărbătorilor de iarnă, marcând începutul perioadei festive. Cetățenii sunt invitați să participe la un eveniment special care va avea loc începând cu ora 18:00, în Piața Unirii, unde se va afla amplasat un impunător brad de Crăciun. Primarul Florin Birta va avea onoarea de a inaugura oficial Târgul de Crăciun al orașului pentru anul în curs.

Desfășurarea Târgului de Crăciun

Acest târg festiv se va desfășura între 30 noiembrie și 26 decembrie, oferind locuitorilor și vizitatorilor orașului o atmosferă de sărbătoare magică. Iluminatul festiv va rămâne aprins până în ajunul sărbătorii de Bobotează, aducând strălucire și culoare întregului oraș pe parcursul întregii perioade.

Iluminarea Orașului

Zona centrală a Oradiei va fi îmbogățită cu luminile de sărbătoare, care se vor extinde începând de la perimetrul Târgului de Crăciun și vor include clădirea Primăriei Oradea, Podul Sfântul Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii. Decorul luminos va fi prezent în întregul oraș, creând o atmosferă caldă și primitoare pentru toți locuitorii și vizitatorii.

Extinderea Decorului Festiv

Iluminatul festiv a fost implementat pe bulevardele și străzile principale ale municipiului, inclusiv la intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, zone pietonale și în cele trei noi piațete din cartierele Ioșia, Rogerius și Nufărul.

Activități și Evenimente la Târgul de Crăciun

Pe lângă iluminatul festiv, Târgul de Crăciun va oferi o gamă variată de activități, incluzând concerte live și evenimentul „Orașul Faptelor Bune”, promițând să fie un punct de atracție major pentru locuitori și vizitatori în această perioadă a anului.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri