Dacă ești în căutare de un magazin fizic în Oradea pentru a cumpăra un cadou sau o jucărie pentru copii, aici ai o listă de opțiuni foarte bune. Începând cu magazine dedicate copiilor, până la magazine generale cu produse bune pentru copii.
4 noiembrie 2023

1. Soffi Planet: Baby & Kids

ERA Shopping Park: Calea Aradului 62

Soffi Planet este un univers al copilăriei, lansat de Andorsa Srl în 2002, dedicat să ofere o gamă largă de jucării și articole pentru copii de la 0 la 14 ani, precum și produse pentru părinți.

Clienții pot găsi tot ce este necesar pentru o copilărie magică și pentru creșterea armonioasă a celor mici, de la cărucioare și scaune auto la jucării educative și produse de îngrijire, toate de la branduri de renume.

🤳 Telefon: 0772 265 690
✉️ Email: vanzari@soffiplanet.ro
📌 Adresa: Calea Aradului 62
🛍️ Locație: ERA Shopping Park

2. SMYK All For Kids

Prima Shops: Decebal 61A

Magazin pentru copii din complexul comercial Prima Shops Oradea, lângă Biserica Emanuel. Aici găsiți jucării, cărți, haine, accesorii, Lego, cărucioare și altele.

„Jucăriile îi insoțesc pe copii încă din primele zile de viață. Acestea sunt o parte integrantă a creșterii, dezvoltării, formării de legături și învățării. Aproape fiecare dintre noi își amintește de primul ursuleț de pluș pe care l-a avut sau de păpușa ținută în brațe în copilărie.”

🤳 Telefon: 031 40 50 900
📌 Adresa: Decebal 61A
🛍️ Locație: Prima Shops Oradea

3. Noriel (2 locații)

Lotus Retail Park, Lotus Mall

Cu două locații în Oradea, și multe altele prin toată România, Noriel oferă jucării și alte cadouri sau accesorii pentru copii de calitate înaltă și cu varietate mare de modeluri.

„Avem grijă de întreg universul copilăriei. Găsești la noi tot ce ai nevoie pentru îngrijirea celor mai mici dintre copii, dar și haine și accesorii pentru copii de toate vârstele.”

Lotus Retail Park
🤳 Telefon: 0737 970 530
📌 Adresa: Ștefan Octavian Iosif 7

Lotus Mall
🤳 Telefon: 0734 763 488
📌 Adresa: Nufărului 30

4. MiniJunior (3 locații)

Dacia 49, Ciheiului 39, Nufărului 46

Cu 3 locații în Oradea, unul dintre ele showroom, MiniJunior oferă magazine pentru copii în cartierele Nufărul, Nufărul 2 și Decebal-Dacia. Aici găsești jucării, cadouri, hăinuțe, cărucioare și scaune auto. O mulțime de produse pentru copii și părinți.

Dacia
🤳 Telefon: 0741 191 017
📌 Adresa: Bulevardul Dacia 49

Showroom Ciheiului
🤳 Telefon: 0771 243 917
📌 Adresa: Ciheiului 39

Nufărului
🤳 Telefon: 0771 243 917
📌 Adresa: Nufărului 46, AN 46 parter

5. MyKids.ro

Lăpușului 14

Magazinul MyKids.ro se află în cartierul Ioșia pe strada Lăpușului. Un magazin complet cu articole pentru copii cu vârste între 0 și 5 ani. Suprafața comercială este de 1000 mp, pe două etaje.

„În cadrul acestuia se găsesc produse pentru copii şi mămici: de la suzete, biberoane, tetine, aparatură medicală, jocuri, jucării, scutece, şerveţele, la cărucioare, pătuţuri, saltele, mobilier, scaune auto, maşinute electrice, jucării pentru exterior şi gradină etc.” – Bihon.ro

🤳 Telefon: 0761 103 060
📌 Adresa: Lăpușului 14

6. Jumbo Oradea

Complex Auchan: Ogorului 173

Jumbo este un lanț mare din Grecia care vinde jucării și lucruri pentru decorat casa. Au magazine în mai multe țări, inclusiv România. Au început să deschidă magazine și la noi în 2013, când au transformat fostul magazin Real din Timișoara în primul lor magazin românesc.

Aici găsești o lume imensă plină de jucării și alte cadouri pentru copii, multe dintre ele la un preț foarte accesibil. Nu poate fi exclus dintr-o listă ca aceasta, deși nu este un magazin specializat pentru copii. Însă oferă o gamă foarte vastă și opțiuni bune.

🤳 Telefon: 0259 401 150
📌 Adresa: Ogorului 173
🛍️ Locație: Complex Auchan

7. Pingu Toys (NOU)

ERA Shopping Park: Calea Aradului 62

Pingu Toys este cel mai nou deschis magazin specializat de jucării din Oradea. A fost deschis în ERA Shopping Park, în apropiere de Food Court. Și-a deschis ușile în 1 decembrie 2023.

Aici poți găsi branduri de calitate bine cunoscute dar și unice, de care nu mai găsești în Oradea, precum Hape, Bruder, Fisher Price, Zuru și Brio.

🤳 Telefon: 0772 255 822
📌 Adresa: Calea Aradului 62
🛍️ Locație: ERA Shopping Park

© Pingu Toys

Alte opțiuni ar fi magazinele generale de genul Pepco, Kik, Tedi. De asemenea, librăriile din Oradea: Cărturești, Humanitas, Compas, și celelalte. Și desigur, se găsesc variante bune și în supermarket-uri ca LIDL, Carrefour, Kaufland, Auchan, și altele.

Opțiunile sunt vaste. Poți să găsești jucării de toate felurile, cadouri pentru orice gust și vârstă, hăinuțe și accesorii pentru fete și băieți de la 0 până la 14 ani. Folosește această listă pentru referință când ai nevoie de un magazin pentru copii. Trimite și altora care ar putea să aibă nevoie.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri