Campania "Oradea colectează selectiv" oferă orădenilor informații pentru a colecta deșeurile corect. Vezi noul ghid online care îți oferă toate informațiile necesare.
17 noiembrie 2023 11:37

🤳

Primăria Oradea a lansat în 15 noiembrie 2023 o pagină web dedicată pentru informarea cetățenilor cu privire la colectarea deșeurilor selectivă, pentru sustenabilitate și eficientizarea procesului de reciclare.

♻️

Website-ul poate fi accesat aici: https://www.oradea.ro/recicleaza/. Landing page-ul construit este un ghid practic și ușor de folosit care conține informațiile importante pentru a explica și facilita partea cetățenilor, chiar responsabilitatea acestora, de a colecta deșeurile în mod corect.

⛔️

Fiecare cetățean are datoria de a învăța categoriile de deșeuri și depozitarea corectă a acestora, pentru a nu îngreuna procesul sau chiar afectând eficiența acestuia. Depozitarea incorectă cauzează chiar și materialele reciclabile să fie contaminate, astfel încât să nu mai poată fi reciclate. Nerespectarea regulilor duce la amendă.

5 fracții de deșeuri

Vezi aici infograficele create de proiectul primăriei care prezintă categoriile de selecție a deșeurilor.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri