© MyOradea (apr. 2023)
Pe vreme ploioasă, sute de orădeni au participat la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Oradea, ediția anului 2023. Au fost prezenți primarul Florin Birta și alți oficiali.
Piața Unirii 30 noiembrie 2023 20:12

🎅🏻

Deși vremea nu era favorabilă, sute de orădeni au venit și au stat sub umbrele sau fără pentru a vedea aprinderea luminilor de la ora 18:00, din 30 noiembrie 2023. Zâmbetele și buna dispoziție nu au lipsit de pe fețele lor.

🥳

Primăria Oradea a anunțat deschiderea oficială pentru ediția 2023 a faimosului Târg de Crăciun din Oradea pentru joi, 30 noiembrie 2023. A început numărătoarea inversă pentru ca exact la ora 18:00 să se aprindă toate instalațiile luminoase din Piața Unirii și alte locații.

🎄

Au fost anunțate mai multe detalii și evenimente la microfon, care vor urma să se petreacă în cadrul târgului. Vezi programul complet pe pagina noastră: Târgul de Crăciun Oradea 2023. Vor concerta Ștefan Hrușcă, Alexandra Ungureanu, Nicola și alții. Deasemenea Oradea va fi din nou orașul gazdă pentru proiectul Orașul Faptelor Bune realizat de Radio Zu.

❤️

După aprinderea luminilor, primarul Florin Birta a stat în fața supercoroanei (faimoasa siglă a Oradiei) pentru a face poze cu doritorii, în special copii bucuroși să fie împreună cu el în nou-venita atmosferă de crăciun din Piața Unirii.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri