© MyOradea
Dacă ești în căutare de brazi naturali pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, avem o listă cu locuri de unde poți să-i cumperi în acest an. Află prețurile de vânzare.
25 noiembrie 2023 12:56

🌲 Unde se pot cumpăra brazi naturali în Oradea?

Începând cu 25 noiembrie au fost puși în vânzare primii brazi naturali de Crăciun la Oradea, în parcarea magazinului Leroy Merlin. Se deschis în continuare mai multe locuri, cel târziu de la începutul lunii decembrie 2023.

În Oradea, poți găsi brazi de Crăciun de vânzare la magazinele de bricolaj și în cele specializate în plante și pomi. Din 2021, ADP a hotărât să nu ofere spații publice vânzătorilor de brazi.

Locuri de vânzare deschise

 1. Leroy Merlin, Ogorului 272
  – Prețuri între 30 și 190 lei
  – Disponibil din 25 noiembrie 2023
 2. Hornbach, Calea Sântandrei 2
  – Prețuri între 60 lei și 349 lei
 3. LIDL, toate magazinele
  – Preț de 100 lei
  – Preîmpachetat, în limita stocului disponibil
 4. Auchan, Ogorului 171
  – 89 lei, cu împachetare pe loc
 5. Metro, Calea Clujului 231
  – În curtea exterioară

* Odată ce se vor deschide mai multe locuri de vânzare de brazi naturali în Oradea, le vom include aici în listă. Verifică lista din nou spre sfârșitul lunii noiembrie.

© MyOradea (apr. 2023)

Locuri de vânzare din anii trecuți

Avem mai jos o listă orientativă de locuri de unde cel mai probabil vei putea cumpăra un brad natural din Oradea și în anul 2023, însă nu merge acolo până nu sunt deschise. Odată ce vor fi confirmate, le vei găsi în lista de mai sus.

 • În parcările magazinelor de bricolaj:
  • Dedeman
  • Hornbach
  • Leroy Merlin
 • În parcările supermarketurilor:
  • Auchan
  • Lotus (lângă Carrefour)
  • ERA Shopping Park
  • Kaufland (Nufărul, Borșului, Decebal)
  • Magazinul Crișul

🎅🏻 Despre bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun, simbol străvechi al sărbătorilor de iarnă, își etalează măreția în fiecare casă cu ocazia acestei perioade festive. Originar din tradițiile seculare și adoptat apoi de creștinism, bradul reprezintă nu doar un ornament central în decorul sărbătorilor, dar și un simbol al vieții și speranței în mijlocul iernii aspre.

Ornat cu globuri strălucitoare, luminițe care scânteiază și diverse decorațiuni colorate, acesta aduce magia Crăciunului în inimile tuturor. În jurul bradului se adună familii și prieteni, împărtășind bucuria, cântecele și darurile, creând astfel amintiri neprețuite. Fiecare brad de Crăciun povestește o istorie unică, fiind o punte între trecut, prezent și viitor, unind generații prin tradiții și bucurie pură.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri